Solarwatt

Solarwatt even voorstellen

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen we alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!

 

Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geintegreerde in-daksysteem.

 

Naast de productie en levering van zonnepanelen maakt SOLARWATT decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze zonnepanelen, onze opslag en ons energiemanagement één geïntegreerd systeem vormen.

 

Samen met BMWi Omdat we bovendien voortdurend werken aan nieuwe materialen en technieken, bent u gegarandeerd van de beste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Samen met BMWi (de elektrische tak van het vermaarde automerk) bieden we ons energiesysteem overigens ook aan in Carport Systemen voor elektrische auto’s als de BMWi3 en BMWi8.

SOLARWATT Brochure

De Glas-glas module

De nieuwe generatie zonnepanelen van Solarwatt heeft een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm ligt. Bovendien zijn de panelen van Solarwatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: hogere betrouwbaarheid vanaf dag 1 en tot 33% toename van de levensduur.

De zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk huis of gebouw. Bovendien bieden wij een toonaangevende garantie op het product en het vermogen- zeker is zeker.

  • maximale opbrengstgarantie
  • grootste belastbaarheid van andere mechanische invloeden van buitenaf
  • grote resistentie tegen weersinvloeden
  • voortreffelijke brandveiligheid
  • 30 jaar garantie op het product
  • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
  • 100 % bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

SOLARWATT 60P Style
SOLARWATT 60M Style
SOLARWATT 60M Highpower