Verzendkosten Nederland

Verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf € 6,95 afhankelijk van uw bestelling.

Verzendkosten Europa

Voor het verzenden van uw bestellingen naar Europa zijn de kosten vanaf € 8,95 afhankelijk van uw bestelling en welk naar welk land de bestelling verzonden moet worden. Deze kosten kunt u zien bij het plaatsen van uw bestelling

Levertijd

De levertijd is per product afhankelijk.
Indien voorradig zal het product binnen 1 -4 werkdagen geleverd worden.

Bezorging

Wij verzenden met PostNL, DPD en DHL. Nadat u onze order update “verzonden” heeft ontvangen wordt het pakketje binnen 24 tot 48 uur bezorgd. U ontvangt per email een track and trace code om uw bestelling te volgen. Als u niet thuis bent zal de bezorger het pakketje de dag erna opnieuw aanbieden.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de eerste dag na aflevering. Het product dient retour gestuurd te worden in ongeschonden staat voorzover dat redelijkerwijs mogelijk is.Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen of langs te brengen naar onderstaand retouradres. WD Solar zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor de verzending en retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan WD Solar kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België en Duitsland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan WD Solar heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
WD Solar B.V.

Lierweg 46-E
2678 CX De Lier
Nederland

Retourformulier

Wilt u iets retourneren? Download dan eerst het retour formulierrmulier.

Pakket retourneren? klik hier

Heeft u nog vragen?

Onze klantenservice staat op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 voor u klaar.

Bel naar +31 (0) 683 557 082 of mail naar info@wdsolar.nl