Duitse kwaliteit

AXITEC GmbH is opgericht in 2001. De onderneming met als hoofdvestiging Stuttgart, behoort wereldwijd al jaren tot de kwalitatief beste producenten van zonnepanelen. De belangrijkste competentie omvat de complete procesketen van zonnepanelen. Dit gaat van ontwikkeling, fabricage, kwaliteitsgarantie tot verkoop en service. AXITEC produceert zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit,  en dat tegen een concurrerende prijs.

Unieke 100% kwaliteitscontrole tijdens productie
Kwaliteit, prestaties en duurzaamheid vormen de basis voor een hoge klanttevredenheid en de verdere ontwikkeling van AXITEC. Alle processen bij de AXITEC GmbH zijn volgens DIN ISO 9001 (management), ISI 14001 (milieu) en OHSAS 18001 (veilige arbeidsomstandigheden) gecertificeerd.

AXIpower
De polykristallijne modules van de AXIpower serie zijn de all-rounders onder de AXITEC-modules. Voor kleine installaties of power plants zorgen de kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een werkingsniveau tot 15,4% voor een uitstekend energierendement tegen redelijke kosten.

AXIpremium
De monokristallijne modules van de AXIpremium serie zijn de specialisten onder de AXITEC-modules; esthetiek en energie komen samen. Deze zonnepanelen zijn uitstekend geschikt voor installaties waarbij het zwarte uiterlijk bij het hoge vermogensrendement moet passen.

AXIplus SE
In samenwerking met SolarEdge heeft AXITEC de AXIplus SE module ontwikkeld. De Solaredge power optimizer is hierbij geïntegreerd in de Junction box. De prestatie van dergelijke modules in een string kan daarmee tot 20 % worden verbeterd.De voordelen hiervan zijn een besparing op materiaal- en installatiekosten.

Garanties AXITEC zonnepanelen
√ 12 jaar fabrieksgarantie
√ 15 jaar vermogensgarantie garantie op 90% van het vermogen
√ 25 jaar vermogensgarantie garantie op 85% van het vermogen

Axitec Solar Edge

Meerwaarde Axitec