Nieuws

BTW terugvragen op zonnepanelen

Brochure BTW Teruggave

Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft laten monteren is in principe ondernemer voor de BTW, indien de energie ook wordt teruggeleverd aan het net. De BTW op aanschaf en montage van de zonnepanelen kan de particuliere BTW ondernemer dus van de Belastingdienst terug vragen. Wel moet u in 2013 ook BTW betalen over de opgewekte stroom. Dit bedrag valt in het niet bij de teruggave van BTW die u kunt krijgen.

Op deze site vindt u meer informatie over BTW en zonnepanelen en hoe u de BTW kunt terug vragen. Vul hiernaast de kosten voor de zonnepanelen en montage in, dan wordt berekend hoeveel BTW u op de aanschaf terug kunt krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *