Nieuws

Ook in 2015 recht op BTW teruggave

In 2015 heeft u ook recht op teruggave van BTW over de aanschaf van uw zonnepanelen. Het is mogelijk de Belastingdienst de teruggaaf van BTW in de toekomst gaat beperken, maar er zijn nog geen aanwijzingen voor dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Als u van plan bent om zonnepanelen aan te gaan schaffen, adviseren wij u dit toch zo snel mogelijk te doen, om de teruggave van BTW zeker te stellen.

Voor teruggave van BTW op in 2014 aangeschafte zonnepanelen kunt u het contactformulier op deze website gebruiken of via de onderstaande button.

Alles bij de Belastingdienst geregeld krijgen is echter veel werk en er kunnen eenvoudig (communicatie) problemen of fouten ontstaan.

Wij hebben Van der Zwet Accountants en Adviseurs een gerenommeerd belastingadvieskantoor te Lisse bereid gevonden om voor € 149,95 uw BTW-aangifte te verzorgen. Inclusief aanmelding en afmelding als ondernemer.

Wilt u de teruggaaf door Van der Zwet Accountants en Adviseurs laten verzorgen, klik dan hier. Zij zijn geregeld in overleg met de Belastingdienst.

Dat scheelt u veel kopzorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *